SMÅSKALA MATPRODUKSJON
Markedet etterspør lokalprodusert mat. Vi har kunnskapen og nettverket for en vellykket oppstart.
Forbrukeren i dag er opptatt av å kjøpe norskprodusert mat. Med lokalmat får man kunden spesialprodukter av høy kvalitet fra sin bygd eller region, fra en bonde eller reindriftsutøver man gjerne kjenner.
ØKT INNTJENING
Gjennom å gå fra leverandør til produsent og eventuelt også selger til sluttbruker, vil du som småskalaprodusent få en større del av fortjenesten på dine produkter. Undersøkelser viser at det er mulig å få til en verdiøkning på mellom 100,- til 200,- pr kg.
Vi kan hjelpe deg med:
-
Utvikle din idé
-
Finansiering og tilskudd
-
Markedsforståelse og salg
-
Budsjettering og kalkulering
-
Lover og regler for matproduksjon
-
Markedsføring og kommunikasjon
-
Logistikk og valg av salgskanaler
Ta kontakt for mer informasjon: stian@sapminh.no